Over

Wie is Juffrouw Eigenzinnig nu eigenlijk? Zoals de naam van mijn blog doet vermoeden een dame’tje met een eigen zin en willetje. Ergens diep in de twintig, voltijds werkend in de zorgsector samenhokkend met mijn wederhelft die actief is in de bouwsector en een heleboel huisdieren. Een doorsnee koppel dus, werkend aan een eigen stekje.

Opgegroeid “op den buiten” ben ik altijd omringd geweest door dieren, speelde ik altijd buiten als ik niet met mijn neus in een boek ergens in een hoekje zat en volgde ik het wel en wee van de opa en de papa in hun tuin en werkplaats. Als gevolg dat ik dol ben op dieren en zodoende delen we nu huis en tuin met drie katten, een konijn, veel kippen, ganzen en twee fiere kalkoenen. Logisch ook dat ik nu zelf gestart ben met een moestuintje dat ik volgens mijn zinnetje wil doen. Met alle gevolgen vandien.

We wonen de komende jaren in het huis van mijn vader die nu al enkele jaren in woont bij de nieuwe vriendin en waardoor we dicht bij onze bouwwerf wonen. Samen renoveren we het aangrenzende huis en tuin van mijn grootvader. Lezen doe ik ook nog graag, als ik er de tijd voor vind en het leek me fijn om een eigen blogje te starten, en zie hier.Juffrouw Eigenzinnig!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s